Dani Dječjih vrtića grada Zagreba

 Ove godine održavala se 25. jubilarna obljetnica Dana Dječjih vrtića Grada Zagreba u prekrasnom parku Bundek. Između svih dječjih vrtića Grada Zagreba i mi smo imali privilegiju nastupiti na tom događaju. Kao skupina Medvjedići nastupili smo na sportskim igrama djece i roditelja te smo dobili pristanak organizatora i za nastup na pozornici sa pjesmom " Boogie a' velo " na francuskom jeziku. Pjesma je plod dugotrajnijeg rada u sklopu projekta Senzibilizacije za francuski jezik i kulturu u našem vrtiću, a u suradnji sa odgojiteljima koji ga provode: Martina Križman, Ana Luketić i Dora Vuković .
Kao matični odgojitelji vrlo smo ponosni na sve naše uspjehe jer smo sudjelovali i na drugim manifestacijama: Večer frankofonije, nastup na Projektnom danu Dv-a Savica, nastup na Seminaru za višejezičnost također u Dv Savica , zatim smo imali izložbu u Knjižnici Savica kao i virtualnu izložbu na web stranici našeg vrtića , a posebnu nagradu, 1.mjesto za dječji likovni rad u skupini predškolski odgoj, je osvojila naša djevojčica Marija Janjić na temu Olimpijske igre koju je dodijelio francuski institut.
Preporučili smo roditeljima nastavak usavršavanja francuskog jezika u osnovnoj školi koji će obogatiti njihovo znanje i život. Zajedničko druženje djece i roditelja u sportskim igrama bitno obogaćuje dječji život kroz sve razvojne aspekte, a osobito veselje donose pobjede roditelja. Boravak na Bundeku obogatili smo i zajedničkim druženjem uz majstorske vratolomije pizza majstora gospodina Melvana što je bio pečat na našu pedagošku godinu.

 Odgojiteljice : Anđelka Cacović
                         Ines Srzić
 


© 2024 Vrtić Savica. Sva prava pridržana.