Jesenske aktivnosti u našem vrtiću

  
 
Jesenske aktivnosti u našem vrtiću
 
 
„ Još uvijek mi je svaki dan prekratak za sve misli koje želim misliti, sve šetnje koje želim šetati, sve knjige koje želim pročitati i za sve prijatelje koje želim vidjeti. „
                                                         John Burrenghs
 
Ovom izrekom gotovo da bi se mogao opisati svaki naš vrtićki dan prepun novih aktivnosti, uzbuđenja i druženja. Svaki od tih dana dio je velikog mozaika u kojem se trudimo istraživati i učiti kroz igru, njegovati prijateljstvo, poštovanje, ljubav i biti „mali ljudi koji mogu činiti velike stvari“.
        U našem je vrtiću nedavno održan „Sajam građevnog materijala“ i „Sajam knjiga“ čiji je cilj bio izgraditi svijest  o važnosti očuvanja igračaka i knjiga. Drugi uzbudljiv događaj bila je „Jesenska svečanost“ u sklopu koje smo uz puno plesa i pjesme pozdravili jesen te uživali u njenim plodovima. Starije skupine („Suncokreti“ i „Potočnice“) boravile su pet dana u „Gradu mladih“ te uživale u čarima prirode, posjetu jezeru, noćnoj potrazi za patuljcima i suvremeno opremljenim didaktičkim materijalima (soba za stimulaciju osjetila, likovni atelier, polivalentna dvorana, stolarska radionica..). Sve navedene aktivnosti potiču razvoj pozitivnih emocija i stavova usmjerenih na etički i ekološki način življenja i ponašanja u zajednici. U nastavku Vam donosimo nekoliko fotografija koje su samo dio naše vesele atmosfere. Bliže nam se zima i blagdani, a mi nećemo utonuti u zimski san, nego ćemo s Vama podijeliti sve radosne trenutke koji nas čekaju u ovo čarobno vrijeme.
© 2023 Vrtić Savica. Sva prava pridržana.